top of page

DOE EEN BEROEP OP KLUZZ, DE SPECIALIST INTERIEURRENOVATIE IN REGIO DENDERMONDE

Interieurrenovatie

 
 

Bent u toe aan een nieuw interieur? Vertrouw dan op Kluzz uit Dendermonde voor de realisatie van uw totale interieurrenovatie. Zaakvoerder Tangy doet beroep op een team van zelfstandigen die ieder zijn eigen specialisatie heeft. Wij nemen alle werken in handen en voeren de renovatie van uw interieur uit volgens de hoogste standaarden.

Om u volledig tevreden te stellen, kunnen we een beroep doen op 10 jaar ervaring in het vak. U krijgt een team van gedreven vakmensen over de vloer, allemaal eigen plaatsers die hun vak perfect beheersen. Resultaat? Een zorgeloos verloop van uw project en een eindresultaat waarin u met plezier thuiskomt.

Alle werken worden uitgevoerd door een team van zelfstandigen, waarbij iedereen zijn eigen specialisatie heeft en de kwaliteit van het werk daardoor optimaal is.

Dé referentie in maatwerk voor uw interieur

Tangy en zijn team zorgen voor uw totale interieurrenovatie. Wij nemen alle werken in handen en voeren de renovatie van uw interieur uit volgens de hoogste standaarden.

Wat doen we onder andere?

plaatsing van valse plafonds met aangepaste verlichting

aanpassingen aan elektriciteit

sanitaire werken

verwarmingswerken

tegelwerken

maatwerkmeubels, dressings, ingemaakte kasten

Bekijk hier enkele realisaties van interieurrenovatie

Kluzz

Hebt u bedenkingen of vragen? Dan spreekt u gewoon Tangy, uw vaste aanspreekpunt aan. Hij regelt alles voor u én heeft de juiste antwoorden klaarstaan.

 
bottom of page